Kom meer te weten over werken bij Actief Werkt!
Voor een nieuwe stap in je carrière.

 

Wij zoeken nieuwe collega's.

Bekijk ons actuele vacatureoverzicht. Met 70 vestigingen door heel Nederland en functies als junior, medior of senior kun je starten in diverse posities binnen ons bedrijf. Én dicht bij jou in de buurt.

Vind je nieuwe baan

 

 

Doorgroeien? Dat is bij ons heel normaal. 40% van onze collega’s kiezen op een zeker moment voor een nieuwe uitdaging binnen ons bedrijf.

Actief Leert is ons opleidingshuis. Deze is zo ingericht dat je in veel richtingen direct kunt doorstromen. En omdat veel collega’s zich zo bij ons thuis voelen, is de stap naar een nieuwe baan in een bekende omgeving snel gemaakt.

Mijn andere achtergrond is nooit een issue geweest. Ik schakel nou eenmaal goed met mensen en de ruimte om te verdiepen is er volop.

Thijs van Bentem, Projectmanager Installaties

Ontmoet onze collega's, die terug zijn van weggeweest.

 

 

Samen groeien, ondernemen en successen vieren.

Een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet.

Flexkrachten en eigen medewerkers zijn twee van onze drie belangrijkste stakeholders. Wij vinden oprecht dat er voor iedereen plek is op de arbeidsmarkt. Heb je management ambities? Wil je overstappen naar de uitzendbranche uit een andere sector? Of ben je een typische mensen mens met commerciële spirit? Dan praten wij heel graag met jou verder. Wie weet vieren wij ons volgende feestje wel samen!

Doorgroeien bij Actief Werkt!

Heb je al ervaring en wil je meer verantwoordelijkheid. Of specialiseren in het recruitmentvak? Misschien heb je zelfs managementambities? Er is ontzettend veel mogelijk binnen onze organisatie. Doorgroeien kan in de diepte en in de breedte. Op locaties door het hele land onder onze labels: Inhouse, Techniek, MKB en Select.

Lees meer en laat je gegevens achter

 

 

Niet zomaar ergens werken, maar bij een Best Workplace!

Onze collega’s vinden ons net zo leuk als wij hen! We hebben namelijk een 9e plek als Best Workplace van in totaal 40 genomineerden bedrijven in heel Nederland. We staan daarmee tussen een prachtige rij werkgevers én ook nog eens als enige uitzendbureau! Hoe gaaf is dat?!

Vacatures uitgelicht

  • Inhouse intercedent Geldermalsen

    Op zoek naar baan met veel zelfstandigheid waarin veel van je verantwoordelijkheid wordt verwacht? Ga aan de slag als inhouse intercedent!

    lees meer
  • Intercedent

    Werk jij momenteel in een andere sector zoals bijvoorbeeld de retail, reis, horeca of hospitality branche? Als intercedent kun je meer uit je kwaliteiten halen en bieden we je bovendien betere arbeidsomstandigheden.

    lees meer
  • Inhouse intercedent Soest

    Op zoek naar een dynamische en afwisselende baan, waarbij je inhouse werkzaam bent bij een 1 van onze Afval klanten? Dan is dit jouw baan!

    lees meer
  • Accountmanager Amersfoort

    Deze rol is in team Amersfoort waarbij jij aan de slag gaat in de bemiddeling van o.a. lassers, pijpfitters, WTB monteurs en constructiebankwerkers naar een mooie nieuwe baan.

    lees meer

Bekijk onze vacatures per regio en laat ons je interesse weten

Ga naar het overzicht